viernes, 17 de abril de 2009

CURSOS COCIÑA PONTEVIÑO09: COCTELERÍA

COCTELERÍA [Horas:30P/15D]
de 17 a 20 horas os días 27, 28, 29, 30 Abril e 5, 6, 7, 11, 12, 13 Maio
METBAR Coffe&Restaurant
Docentes:
  • Paulo Filipe Monteiro Silva Luz da sua formación podemos destacar Curso de Barman, Empleado de mesa y Restaurante (nivel 2) pola Escuela de Hostelería e Turismo de Estoril; Curso de Gestión de Pequeños Negocios (nivel 2) por el Centro Regional de Seguridad Social del Centro; Curso Internacional Free Style Bartending (nivel 1) pola Cocktail Academy Training Center Shop; Curso Internacional Free Style Bartending (nivel Profesional) pola Cocktail Academy Training Center Shop; Curso Master Freestyle Bartender pola Cocktail Academy Training Center Shop e Curso Master Bols Ministrado por Bols Academy en conxunto co World Master Bartender Philip Duff.
    Traballou como Barman, Bartending, Freestyle Bartending e empleado de mesa en distintos locais tanto en Portugal como en España.
    Xerente e responsable de Bares San Pedro D´ Alcântara (Portugal) .
    Xefe de Bares Discoteca Voilá (Portugal).
    Promotor e Cocktelero Acrobático para a recoñecida marca de productos de bar Piazza na feira de hosteleria de Avilés en conxunto coa empresa je sus Pastor.
    Cocktelero Acrobático de red bull e red bull cola promoción 2008- 2009.
    Tamén é Membro do Cocktail Academy.
Programa:
  • INTRODUCIÓN Á COCTELERÍA 27, 28, 29 y 30 de Abril
1. Introdución e historia do cóctel.
2. Que é un cóctel.
3. Tipos de cóctel.
4. Material e utensilios necesarios para elaborar cócteles.
5. A Estación Central.
6. Métodos de Elaboración.
7. Como confeccionar un cóctel.
8. A tendencia Wine-Cocktails, orixes, situación actual.
  • COCTELERÍA CLÁSICA 5, 6 e 7 de Maio
1. Cócteles aperitivos
GIMLET
DRY MARTINI
MANHATAN
BLODY MARY
NEGRONI
2. Cócteles Dixestivos
OPORTO FLIP.
ALEXANDER
BLACK RUSSIAN
3. Cócteles Refrescantes
PIÑA COADA
MARGARIDA
DAIQUIRI
4. Cócteles sen alcohol
SAN FRANCISCO
GREEN
FLORIDA
  • COCTELERÍA CON VIÑO 11, 12 e 13 de Maio
1. Cocteles con finos, manzanillas, amontillados.
2. Cocteles con viños doce.
3. Cocteles con viños brancos.
4. Cócteles con viños tintos.
5. Cócteles con Cava e Escumosos.
6. Cocteles con augardente de galicia.
7. Sangrias.
8. Cups e ponches.

1 comentarios:

RgMania dijo...

bartending en Espana!

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